voor ouders

Basic Trust Amsterdam

Adres:
Aldebaranplein 4C
Postcode/Plaats:
1033 GS Amsterdam
Telefoonnummer:
06 49 17 24 63
Joleen Braams
GZ-psycholoog, orthopedagoog
Ingeschreven in het BIG register GZ-psychologen onder nummer 79063396025

Mail mij veilig via Zivver
Afspraken
Afspraken zijn mogelijk op maandag, woensdag en vrijdag

Specialisatie
Naast de Basic Trust methode is Joleen gespecialiseerd in traumabehandeling EMDR, schematherapie en werkt zij met bewegingstherapie op basis van Sherborne en Theraplay principes. Daarnaast heeft Joleen veel kennis van en ervaring met gezinnen met kinderen met speciale behoeften, bijvoorbeeld kinderen die door een zintuiglijke of verstandelijke beperking andere behoeften en mogelijkheden hebben.

Contracten
Basic Trust Amsterdam heeft een contract met de 14 gemeentes die vallen onder het samenwerkingsverband jeugdzorg de van de gemeente Amsterdam-Amstelland, Zaanstreek/ Waterland. Tevens is er een contract met de gemeente Gooi en Vechtstreek.

Wachttijd
Vanwege de lange wachttijden geldt er momenteel een aannamestop.

Overig
Alle behandelaren zijn BIG- of SKJ geregistreerd. Dit betekent dat zij zich houden aan de beroepscode voor pedagogen en onderwijskundigen en moeten voldoen aan richtlijnen voor bijscholing, intervisie en supervisie. Ook zijn wij KIWA-gecertificeerd

Terug

De ouder aan het woord

"Een persoonlijke, positieve benadering. Er werd echt naar ons geluisterd en naar de situatie van Yin en ons gekeken, de adviezen waren goed toe te passen. We merkten heel snel verbetering"