Werken bij Basic Trust?

Een eigen praktijk starten en tegelijkertijd onderdeel zijn van een professionele landelijke organisatie? Of liever een dienstverband?

Sluit aan bij Basic Trust!

Vacatures in dienstverband

Kom je onze teams versterken?
  • een GZ-psycholoog voor onze vestiging Haarlem op basis van een dienstverband van 24-32 uur per week.
Voorwaarden volgens de CAO GGZ. Daarnaast krijg je de training Video Feedbackbehandeling bij trauma en problematische gehechtheid Ún een intensief individueel opleidingstraject van ongeveer anderhalf jaar vergoed. Het is een pre als je ook wil werken met (jong) volwassenen bij praktijk voor psychotherapie Progressio.


Uitbreiding bestaande Basic Trust-vestiging

Voor de volgende vestigingen zijn wij op zoek naar een zelfstandig gevestigde professional met een BIG registratie als GZ-psycholoog, orthopedagoog-generalist, psychotherapeut, klinisch psycholoog of psychiater, die samen met een ervaren Basic Trust collega de bestaande praktijk wil voeren.

  • Almere (werkgebied Flevoland, Het Gooi en IJsselland). Als zelfstandig gevestigde collega naast Basic Trust specialist Lisette Hegge
  • Amsterdam (werkgebied Amsterdam en omstreken) als zelfstandig gevestigd collega naast Basic Trust-specialist Joleen Braams.
  • Culemborg (werkgebied Rivierenland) als een zelfstandige praktijk.
  • Regio West-Brabant Oost/Hart van Brabant als zelfstandig gevestigd collega naast Basic Trust-specialist Sigrid de Winkel.
  • Regio Limburg als zelfstandig gevestigd collega naast Basic Trust specialisten Hans van der Ham, Chantal


Nieuw te starten vestiging

Voor een nieuw te starten vestiging zijn wij op zoek naar een zelfstandig gevestigd collega in de volgende regio's:

  • regio Gelderland
  • regio Overijssel


Enthousiast? Meer informatie?

Neem contact met ons op via secretariaat@basictrust.com of 088 227 40 00.

Terug

professional aan het woord

"Toen Basic Trust ook bij de behandeling betrokken raakte, leverde dat veel op. De interventies leken heel simpel maar waren blijkbaar toch nodig om verder te komen."