voor ouders

Basic Trust regio Nijmegen

Adres:
Donkstraat 33
Postcode/Plaats:
5427 HA Boekel
Telefoonnummer:
06 42 88 08 37

Yvonne van der Aa

NVO Orthopedagoog
Werkzaam voor regio Nijmegen


Ingeschreven in het SKJ register onder nummer 120008194
Ingeschreven in het NVO register van Orthopedagogen onder nummer 21900


Werkdagen:

Donderdag, vrijdag (Basic Trust Culemborg), zaterdag ochtend

Mail mij veilig via
Zivver
Tel: 06 42 88 08 37

Jans Gielen

Basic Trust behandelaar/pedagoog
Werkzaam voor regio Nijmegen (uitsluitend ambulant).


Ingeschreven in het SKJ register onder nummer 140015061

Dinsdag, woensdag, donderdag
en vrijdagochtend


Mail mij veilig via Zivver
Tel: 06 11 46 23 39
Wachttijd
Regio Nijmegen: De wachttijd tot de intake bedraagt momenteel 6 maanden. Na de intake is er geen wachttijd meer.

Gespecialiseerd in
Naast de Basic Trust methode zijn wij gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie (CGT), schematherapie, traumabehandeling en geweldloos verzet. Wij bieden ambulante thuisbegeleiding en behandeling.

Contracten
Wij bieden behandeling aan gezinnen binnen de Regio Nijmegen. Binnen deze regio is het voor alle gemeenten mogelijk om via een maatwerkovereenkomst behandeling te krijgen.

Overig
Onze Basic Trust behandelaren zijn SKJ geregistreerd. Dit betekent dat zij zich houden aan de beroepscode voor pedagogen en onderwijskundigen en moeten voldoen aan richtlijnen voor bijscholing, intervisie en supervisie. Ook zijn wij KIWA-gecertificeerd.

Klachten

Basic Trust regio Nijmegen is aangesloten bij een klachtenregeling vanuit de eigen vakgroep.

Bent u ergens ontevreden over, of heeft u een klacht over mijn zorg? Ik ga graag met u in gesprek en op zoek naar een oplossing.

Wilt of kunt u de klacht niet bespreekbaar maken met mij, of wenst u onafhankelijke ondersteuning hierbij, dan kunt contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. Klachtenportaal Zorg is een externe organisatie waar ik ben aangesloten om onvrede en klachten over mijn zorg te helpen oplossen.

Heeft u uw klacht of onvrede doorgegeven, dan beoordeelt Klachtenportaal Zorg of deze voldoet aan de voorwaarden deze in behandeling te nemen en welke procedure erbij past. Als er informatie ontbreekt of onduidelijk is, nemen zij contact met u op om het volledig te maken en ervoor te zorgen dat de klachtenprocedure goed opgestart wordt.

Wilt u advies over hoe u om kunt gaan met een situatie waar u ontevreden over bent? Ook dan kunt u contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. U start dan nog geen procedure op.

Geef uw klacht door met het klachtenformulier op de website van Klachtenportaal Zorg. U kunt ook een e-mail sturen aan info@klachtenportaalzorg.nl. Weet u niet welke klachtenprocedure voor u geldt? Ook daar kan Klachtenportaal Zorg u mee helpen. Het doel blijft het oplossen van onvrede en klachten.

Terug

De ouder aan het woord

"Een persoonlijke, positieve benadering. Er werd echt naar ons geluisterd en naar de situatie van Yin en ons gekeken, de adviezen waren goed toe te passen. We merkten heel snel verbetering"