voor ouders

Basic Trust Woerden

Adres:
Pompmolenlaan 26
Postcode/Plaats:
3447 GK Woerden
Telefoonnummer:
06 12 87 76 37
IJda Willemsen
GZ-psycholoog, Kinder- en jeugdpsycholoog NIP
Kindermindfulnesstrainer

Ingeschreven in het BIG register van GZ-psychologen onder nummer: 19055317925

Mail mij veilig via Zivver.
Tel 06 12 877 637
Afspraken
Afspraken zijn mogelijk op dinsdag, donderdag en vrijdag

Specialisaties
Bij Basic Trust Willemsen wordt o.a. gewerkt met de Basic Trustmethode, bewegingstherapie (gebaseerd op Sherborne en Theraplay), EMDR, Write Junior, cognitieve gedragstherapie en mindfulness. Ook biedt Basic Trust Willemsen de mogelijkheid tot psychodiagnostisch onderzoek.

Contracten
Basic Trust Willemsen heeft een contract afgesloten met regio Utrecht-West, Lekstroom, Utrecht Zuid-Oost, Midden-Holland en Eemland. Dit betekent dat als uw kind in een van deze gemeente woont, onze hulp wordt vergoed met een verwijsbrief van het CJG of de huisarts.
Er is geen contract met de gemeente Utrecht-stad (waaronder ook de woonplaatsen Vleuten, de Meern of Haarzuilens).

Wachttijd
De wachttijd tot intake is afhankelijk van de intensiteit van de hulpvraag. U neemt hiervoor het beste contact op met IJda Willemsen.

Overig
IJda Willemsen is BIG-geregistreerd. Dit betekent dat zij zich houdt aan de beroepscode voor psychologen en moet voldoen aan richtlijnen voor bijscholing, intervisie en supervisie.

Klachten
Als u niet tevreden bent over de behandeling of bejegening door de behandelaar heeft het de voorkeur daar eerst met elkaar over in gesprek te gaan. Daarnaast is de praktijk aangesloten bij de klachtcommissie van de beroepsvereniging NIP, waar u kosteloos gebruik van kunt maken en in gesprek kunt gaan met de onafhankelijke klachtfunctionaris. Email: nip@klachtencompany.nl Zie ook: klachtenformulier. Reglement: Model-Klachten-en-geschillenreglement-Wkkgz-NIP willemsen.docx
Terug

De ouder aan het woord

"Een persoonlijke, positieve benadering. Er werd echt naar ons geluisterd en naar de situatie van Yin en ons gekeken, de adviezen waren goed toe te passen. We merkten heel snel verbetering"