brochures


Begeleiding van uw oudste als u nog een keer gaat adopteren
Informatie en adviezen hoe u uw oudste kind(eren) kunt voorbereiden en begeleiden wanneer u nog een keer gaan adopteren. Voor bestelling van deze brochure, klik hier.

Kinderen met onvoldoende basisvertrouwen - informatie voor de leerkracht
Informatie voor leerkrachten van het basisonderwijs over verminderd basisvertrouwen/hechtingsproblematiek in de klas, met achtergrond informatie, zaken waar u op kunt letten, enkele tips waar u mee aan de slag kunt. Voor bestelling van deze brochure, klik hier.

Rouw bij geadopteerde kinderen
Informatie voor opvoeders over de begeleiding van uw kind wanneer het rouwt om het afgestaan en geadopteerd zijn en gemis ervaart van de biologische ouders. Voor bestelling van deze brochure, klik hier.

Rouw bij kinderen in pleegzorg
Informatie voor opvoeders over de begeleiding van uw kind wanneer het rouwt om het uit huis geplaatst zijn en gemis ervaart van de biologische ouders. Voor bestelling van deze brochure, klik hier.

Vervroegde puberteit
Informatie voor opvoeders over oorzaken en symptomen van vervroegde puberteit met adviezen waarop te letten en tips wat u kunt doen. Voor bestelling van deze brochure, klik hier.
Terug

professional aan het woord

"Toen Basic Trust ook bij de behandeling betrokken raakte, leverde dat veel op. De interventies leken heel simpel maar waren blijkbaar toch nodig om verder te komen."