brochures

Verminderd basisvertrouwen en hechtings- problematiek op school- informatie voor de leerkracht

Informatie voor leerkrachten van het basisonderwijs over verminderd basisvertrouwen/hechtingsproblematiek in de klas, met achtergrond informatie, zaken waar u op kunt letten, enkele tips waar u mee aan de slag kunt. Voor bestelling van deze brochure, klik hier.

Rouw bij geadopteerde kinderen

Informatie voor opvoeders over de begeleiding van uw kind wanneer het rouwt om het afgestaan en geadopteerd zijn en gemis ervaart van de biologische ouders. Voor bestelling van deze brochure, klik hier.

Rouw bij kinderen in pleegzorg

Informatie voor opvoeders over de begeleiding van uw kind wanneer het rouwt om het uit huis geplaatst zijn en gemis ervaart van de biologische ouders. Voor bestelling van deze brochure, klik hier.

Begeleiding van uw oudste als u nog een keer gaat adopteren

Informatie en adviezen hoe u uw oudste kind(eren) kunt voorbereiden en begeleiden wanneer u nog een keer gaan adopteren. Voor bestelling van deze brochure, klik hier.
Terug

De ouder aan het woord

"Een persoonlijke, positieve benadering. Er werd echt naar ons geluisterd en naar de situatie van Yin en ons gekeken, de adviezen waren goed toe te passen. We merkten heel snel verbetering"