voor ouders

Basic Trust Almere

Adres:
Louis Armstrongweg 86
Postcode/Plaats:
1311RL Almere
Telefoonnummer:
06 23 09 90 89
Lisette Hegge
orthopedagoog-generalist
Ingeschreven in het BIG register van orthopedagogen-generalist onder nummer: 99927317531

Per direct en tot nader bericht is er een aanmeldstop ingesteld. Dat betekent dat u zich helaas niet aan kunt melden bij Basic Trust Almere / bij Lisette Hegge.

Voor gezinnen uit de regio Gooi- en Vechtstreek geldt dat zij contact op kunnen nemen met Basic Trust Amsterdam/Joleen Braams aangezien zij ook een contract heeft met de gemeenten in de regio Gooi- en Vechtstreek.

Mail mij veilig via Zivver

Praktijkadres (in het pand van Connected Together - ggz instelling)
Louis Armstrongweg 86
1311 RL Almere

Postadres:

Han G Hoekstahof 1
1321 LJ Almere
Afspraken
Afspraken zijn mogelijk op dinsdag t/m vrijdag.

Wachttijd
Wachttijd tot intake bedraagt momenteel 6-7 maanden.

Overig
Alle behandelaren zijn BIG- of SKJ geregistreerd. Dit betekent dat zij zich houden aan de beroepscode voor pedagogen en onderwijskundigen en moeten voldoen aan richtlijnen voor bijscholing, intervisie en supervisie.

Klachten
Basic Trust Almere is aangesloten bij een klachtenregeling vanuit de eigen vakgroep.

Bent u ergens ontevreden over, of heeft u een klacht over mijn zorg? Ik ga graag met u in gesprek en op zoek naar een oplossing.
Wilt of kunt u de klacht niet bespreekbaar maken met mij, of wenst u onafhankelijke ondersteuning hierbij, dan kunt contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. Klachtenportaal Zorg is een externe organisatie waar ik ben aangesloten om onvrede en klachten over mijn zorg te helpen oplossen.

Heeft u uw klacht of onvrede doorgegeven, dan beoordeelt Klachtenportaal Zorg of deze voldoet aan de voorwaarden deze in behandeling te nemen en welke procedure erbij past. Als er informatie ontbreekt of onduidelijk is, nemen zij contact met u op om het volledig te maken en ervoor te zorgen dat de klachtenprocedure goed opgestart wordt.

Wilt u advies over hoe u om kunt gaan met een situatie waar u ontevreden over bent? Ook dan kunt u contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. U start dan nog geen procedure op.

Geef uw klacht door met het klachtenformulier op de website van Klachtenportaal Zorg. U kunt ook een e-mail sturen aan info@klachtenportaalzorg.nl. Weet u niet welke klachtenprocedure voor u geldt? Ook daar kan Klachtenportaal Zorg u mee helpen. Het doel blijft het oplossen van onvrede en klachten.

Aanvullende adresgegevens
Praktijkadres (in het pand van Connected Together (ggz instelling)

Louis Armstrongweg 86
1311 RL Almere

Postadres:

Han G Hoekstahof 1
1321 LJ Almere
Terug

De ouder aan het woord

"Een persoonlijke, positieve benadering. Er werd echt naar ons geluisterd en naar de situatie van Yin en ons gekeken, de adviezen waren goed toe te passen. We merkten heel snel verbetering"