therapiemateriaal


Smart Cards

Smart Cards is een setje kaarten waarmee een kind met emotionele problemen geholpen kan worden. Op de kaartjes staan voorbeelden van activiteiten die kunnen helpen om emoties beter te leren herkennen en deze te reguleren.

De kaartjes kunnen gebruikt worden door ouders, therapeuten, onderwijzers en anderen die werken met kinderen die te veel of te weinig emotionele prikkeling kunnen ervaren.

Op dit moment zijn de Smart Cards in herdruk. Binnenkort zijn zij - geheel nieuw vormgegeven - weer leverbaar.

U kunt via dit formulier doorgeven dat u ge´nformeerd wilt worden als de Smart Cards weer beschikbaar zijn.

Basics voor Bewegen

Basics voor Bewegen is een fraai vormgegeven set kaarten met daarop allerlei hechtingsbevorderende oefeningen voor beweging, spel en samenzijn. Met duidelijke instructies voor opvoeders over de oefening of activiteit en voorbeelden hoe hierbij de Basic Trust-methode toe gepast kan worden.

Op dit moment is de kaartset Basics voor Bewegen in herdruk. Binnenkort is de set weer leverbaar.

U kunt via dit formulier doorgeven dat u ge´nformeerd wilt worden als de kaartenset Basics voor Bewegen weer beschikbaar is.

Schematherapie poppetjes

Handbeschilderde poppetjes van alle modi.
Handgemaakt door onze collega Martie van der Reijden.

Prijs per complete set: €85 (excl. btw en excl. verzendkosten) geleverd in een bijpassend houten doosje, met handleiding
Dit is een handgemaakt product, u moet rekening houden met een langere levertijd.
U kunt uw bestelling plaatsen via dit formulier.
Terug

professional aan het woord

"In de 3-daagse training vond ik het heel prettig dat theorie en praktisch oefenen steeds afgewisseld werden, zo had ik - onderbouwd - gelijk iets in handen waar ik de volgende dag met clienten mee aan de slag kon"