voor professionals

Basic Trust voor professionals

Basic Trust ondersteunt jeugdhulp- en GGZ professionals, maar ook leerkrachten en intern begeleiders wanneer problematische gehechtheid verstorend is in de behandeling of in de klas. We bieden consultatie of kunnen behandelingen (tijdelijk) overnemen. Ook bieden we scholing of voorlichting aan professionals.

De Basic Trustmethode is een door de Erkenningscommissie Interventies erkende methode en opgenomen in de Databank Effectieve Interventies van het Nederlands Jeugdinstituut (NJI). 
de Basic Trustmethode
Wij delen onze methodes en deskundigheid graag met collega GGZ-behandelaars en andere professionals via onze trainingen en workshops. 
trainingen en workshops
Er zijn veel wetenschappelijke artikelen geschreven over allerlei aspecten rondom trauma en hechting en de invloed daarvan op emotioneel welzijn. 
leestips
Voor GGZ professionals of leerkrachten met vragen over een cliŽnt of leerling met (vermoeden van) hechtingsproblematiek kunt u bij ons terecht.
consultatie  

 
Terug

trainingen en presentaties

Kalender

November
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo

professional aan het woord

"In de 3-daagse training vond ik het heel prettig dat theorie en praktisch oefenen steeds afgewisseld werden, zo had ik - onderbouwd - gelijk iets in handen waar ik de volgende dag met clienten mee aan de slag kon"