voor professionals

Basic Trust voor professionals

Basic Trust ondersteunt GGZ professionals. We bieden consultatie of kunnen behandelingen (tijdelijk) overnemen. We hebben een ruim aanbod aan scholing/trainingen op het gebied van (pre-verbaal) trauma en hechting, zowel voor professionals die werken met kinderen en jeugd als met volwassen clienten.
Voor kinderen en jeugd ondersteunen we ook leerkrachten en intern begeleiders wanneer problematische gehechtheid verstorend is in de klas.

De Basic Trustmethode is een door de Erkenningscommissie Interventies erkende methode en opgenomen in de Databank Effectieve Interventies van het Nederlands Jeugdinstituut (NJI).
informatie over de Basic TrustmethodeWanneer u denkt dat gezinnen baat hebben bij behandeling door Basic Trust, kunt u hen doorverwijzen.


Wij delen onze methodes en deskundigheid graag met collega GGZ-behandelaars en andere professionals via onze trainingen en workshops.
trainingen en workshops


Er zijn veel wetenschappelijke artikelen geschreven over allerlei aspecten rondom trauma en hechting en de invloed daarvan op emotioneel welzijn.
leestips


Voor GGZ professionals of leerkrachten met vragen over een cliŽnt of leerling met (vermoeden van) hechtingsproblematiek kunt u bij ons terecht.
consultatieTerug

trainingen en presentaties

Kalender

Oktober
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo

professional aan het woord

"Toen Basic Trust ook bij de behandeling betrokken raakte, leverde dat veel op. De interventies leken heel simpel maar waren blijkbaar toch nodig om verder te komen."