voor professionals

Training en workshops voor GGZ professionals, voor leerkrachten, intern begeleiders & docenten

Aangemelde kinderen in de jeugdzorg hebben veel vaker problematische/onveilige gehechtheid dan gemiddeld. Ook leerkrachten hebben in iedere klas te maken met kinderen met onvoldoende basisvertrouwen, waardoor de ontwikkeling stagneert.

Basic Trust wil bereiken dat ieder kind en iedere jongere, bij wie de ontwikkeling op enigerlei wijze stagneert, zich alsnog op een gezonde manier kan ontwikkelen. Om zoveel mogelijk kinderen en jongeren te bereiken deelt Basic Trust haar deskundigheid met opvoeders en collega hulpverleners.

Wij bieden een uitgebreid trainings- en opleidingsaanbod, zowel standaard als op maat. Kijk naar onze trainingskalender voor ons reeds ingeplande aanbod.

 
Overzicht van aanbod

Driedaagse cursus gehechtheid, trauma en videofeedback:
Aanbod schematherapie
Aanbod voor onderwijsprofessionals
Overige cursussen

Alle trainingen en workshops kunnen ook in-company aangeboden worden. Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte: info@basictrust.com  

Basic Trust is CRKBO gecertificeerd. Hierdoor hoeven wij geen BTW in rekening te brengen.

Informatie indien u een op- of aanmerking heeft over onze nascholingen of een klacht wilt indienen.
Terug

trainingen en presentaties

Kalender

Augustus
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo

professional aan het woord

"In de 3-daagse training vond ik het heel prettig dat theorie en praktisch oefenen steeds afgewisseld werden, zo had ik - onderbouwd - gelijk iets in handen waar ik de volgende dag met clienten mee aan de slag kon"