diagnostiek en screening bij gehechtheidsproblematiek

Voor wie:

Gedragswetenschappers en psychodiagnostisch medewerkers die werken met kinderen en jongeren waar vermoeden is van gehechtheidsproblematiek.

Inhoud:

In deze training leert u gehechtheidsproblematiek te herkennen, te screenen en leert u welke instrumenten u in kunt zetten voor diagnostiek en hoe de gegevens te interpreteren zijn bij het screenen op gehechtheidsproblematiek. Ook is er aandacht voor gespreksvaardigheden rondom de diagnostiek van gehechtheidsproblematiek.†

Meer informatie:

Contact
Ada Langevoort
Telefoon
0882274000

Bijzonderheden:

U kunt uw belangstelling voor deze training bekend maken via secretariaat@basictrust.com, zodra trainingsdata bekend zijn worden deze geplaatst op de website en ontvangt u hierover bericht.†

Docenten
Drs. Renťe Uittenbogaard
K&J-psycholoog, GZ-psycholoog,†psychotherapeut, cognitief gedragstherapeut en EMDR-practitioner

Drs. Hans van der Ham†
K&J-psycholoog, GZ-psycholoog,†en EMDR-practitioner

Dr. Anouk Spruit
(Forensisch) orthopedagoog en senior onderzoeker

Als onderdeel van de cursus wordt gevraagd om beeldmateriaal te laten zien waarop een cliŽnt te zien is. In het kader van privacywetgeving zijn hieraan strenge voorwaarden verbonden:
  1. de cliŽnt moet schriftelijke toestemming hebben verleend dat opnames zullen worden getoond in een (groeps)opleidingssetting. Wanneer het een minderjarig kind betreft, geven beide ouders met gezag deze toestemming, een kind van 12-16 jaar dient zelf ook schriftelijk toestemming te geven, boven de 16 jaar mag een kind zelf toestemming geven. De verantwoordelijkheid voor het verkrijgen van deze toestemming ligt bij de deelnemer. De consequenties voor het nalaten hiervan zijn voor rekening van de deelnemer.
  2. Nadat de opleiding is afgerond moet het beeldmateriaal worden vernietigd. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt eveneens bij de deelnemer.


Accreditatie is aangevraagd bij NIP/NVO en †SKJ (andere Basic Trust trainingen zijn tot op heden altijd geaccrediteerd door het NIP/NVO en SKJ).

Als uw beroepsvereniging er niet bij staat kunt u ons dit laten weten. Bij meerdere aanvragen voor dezelfde vereniging, zullen wij de accreditatie aanvraag in overweging nemen.

Kosten:

€0.00 per deelnemer.
Terug

De ouder aan het woord

"Een persoonlijke, positieve benadering. Er werd echt naar ons geluisterd en naar de situatie van Yin en ons gekeken, de adviezen waren passend en goed toe te passen. We merkten heel snel verbetering"