diagnostiek en screening bij gehechtheidsproblematiek

Voor wie:

Gedragswetenschappers en psychodiagnostisch medewerkers die werken met kinderen en jongeren waar vermoeden is van gehechtheidsproblematiek.

Inhoud:

In deze training leert u gehechtheidsproblematiek te herkennen, te screenen en leert u welke instrumenten u in kunt zetten voor diagnostiek en hoe de gegevens te interpreteren zijn bij het screenen op gehechtheidsproblematiek. Ook is er aandacht voor gespreksvaardigheden rondom de diagnostiek van gehechtheidsproblematiek. 

Meer informatie:

Contact
Ada Langevoort
Telefoon
0882274000

Bijzonderheden:

U kunt uw belangstelling voor deze training bekend maken via secretariaat@basictrust.com, zodra trainingsdata bekend zijn worden deze geplaatst op de website en ontvangt u hierover bericht. 

Docenten
Drs. Renée Uittenbogaard
K&J-psycholoog, GZ-psycholoog, psychotherapeut, cognitief gedragstherapeut en EMDR-practitioner
 
Drs. Hans van der Ham 
K&J-psycholoog, GZ-psycholoog, en EMDR-practitioner

Dr. Anouk Spruit
(Forensisch) orthopedagoog en senior onderzoeker

Accreditatie is aangevraagd bij NIP/NVO en  SKJ (andere Basic Trust trainingen zijn tot op heden altijd geaccrediteerd door het NIP/NVO en SKJ).

Als uw beroepsvereniging er niet bij staat kunt u ons dit laten weten. Bij meerdere aanvragen voor dezelfde vereniging, zullen wij de accreditatie aanvraag in overweging nemen.

Kosten:

€0.00 per deelnemer.
Terug

professional aan het woord

"Toen Basic Trust ook bij de behandeling betrokken raakte, leverde dat veel op. De interventies leken heel simpel maar waren blijkbaar toch nodig om verder te komen."