psychotherapeut - locatie Dordrecht

31 mei 2022
voor een dienstverband van 16-32 uur
Basic Trust is een landelijke organisatie van specialisten in behandeling van hechting en trauma en het ontwikkelen van basisvertrouwen ofwel een veilige gehechtheid. Alle ouders en professionals werkzaam in de Jeugd GGZ en Jeugdzorg kunnen bij ons terecht met een vraag over onbegrepen of moeilijk te hanteren emotionele en gedragsproblemen van kinderen tussen 0 en 18 jaar. Kijk voor meer informatie op www.basictrust.com. In Zeeland hebben wij praktijken in Goes en Zierikzee.

In ons team Dordrecht zijn wij op zoek naar een psychotherapeut voor 16-32 uur per week.

Wat ga je doen binnen deze functie?

Je behandelt kinderen, jongeren en hun gezinnen, en volwassenen als er sprake is van emotionele of gedragsproblematiek in combinatie met (een vermoeden van) hechtingsprobematiek. Wij werken in een ambulante setting. Je geeft daarbij zowel individuele therapie als gezinstherapie en werkt nauw samen met je collega's.

Je wordt betrokken bij nieuwe ontwikkelingen en kunt zelf bijdragen aan innovaties. Ook zijn er mogelijkheden om een actieve rol te spelen in toekomstige onderzoekslijnen of kennisoverdracht via presentaties, publicaties en opleidingen. In deze functie combineer je behandelen met opleidingsactiviteiten ten behoeve van collega's in opleiding tot GZ-psycholoog

Naar wie zijn we op zoek?

  • Je hebt een BIG-registratie tot psychotherapeut
  • je bent bereid om je de Basic Trustmethode eigen te maken door het volgen van de 3-daagse training en het volgen van een individueel opleidingstraject
  • Je hebt affiniteit met clienten met hechtingsstoornissen
  • Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele en transparante houding waarbij je kunt blijven reflecteren op eigen handelen
  • Je bent een teamspeler, die ook goed zelfstandig kan functioneren

Wat wij bieden

Wij bieden een interessante, uitdagende en dynamische functie binnen een professioneel en enthousiast team. Je krijgt een opleiding in de Basic Trustmethode en (opleidings)supervisie. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ; salariŽring is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Hoe je kunt reageren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Renee Uittenbogaard, bereikbaar via 088-227 40 00. Je brief en uitgebreid CV ontvangen we graag via secretariaat@basictrust.com.

Basic Trust BV verlangt van iedere nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.


Werken bij Basic Trust, een goed idee….
Basic Trust is een groeiende organisatie met momenteel 21 vestingen door het hele land en het hoofdkantoor in Dordrecht. We zijn kundig en innovatief op het gebied van GGZ-behandelingen met als specifieke deskundigheid gehechtheid, angstproblematiek en trauma. Ook bieden we trainingen en deskundigheidsbevorderingen aan en verkopen we producten gerelateerd aan ons werk.
Terug

De ouder aan het woord

"Een persoonlijke, positieve benadering. Er werd echt naar ons geluisterd en naar de situatie van Yin en ons gekeken, de adviezen waren goed toe te passen. We merkten heel snel verbetering"