Ervaren medewerker Crisisdienst/Spoedteam

31 januari 2020
provincie Zeeland
Vacature†24-36 uur per week†in de regio Zeeland

Voor ons spoedteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega, iemand die overzicht houdt en de rust kan bewaren in drukte en hectiek.

Ben jij een ervaren†Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige of HBO MWD/SPH-er en op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamisch team? Kom onze time-out voorziening versterken en help kinderen en jongeren die klem zitten en/of ondersteun opvoeders om de regie over de opvoeding terug te nemen.

Waar kom je te werken?
Het Spoedteam heeft binnen de provincie Zeeland een belangrijke rol waar het gaat om de beoordeling van een vermoedelijke crisis in de opvoedingssfeer en acute psychische/psychiatrische problematiek. Er is een hechte samenwerking met huisartsen, politie, Veilig Thuis, HAP en overige gezondheidszorginstellingen.†

Binnen onze organisatie heeft het spoedteam†een nauwe samenwerking met de collega's van de dagbehandeling en het team ambulante en klinische behandeling.†Het spoedteam herkent†psychische, psychiatrische en/of opvoedproblemen, interpreteert deze vervolgens op een correcte wijze en zet kennis en expertise in om hier snel en adequaat op handelen, binnen of buiten onze organisatie.†

Jouw verantwoordelijkheden
 • Doordat elke crisissituatie uniek is, verleen jij cliŽntgerichte klinische zorg. Als expert houd jij hierbij rekening met zowel psychische, psychiatrische als opvoedproblemen.
 • De triagist voert de triage uit en stuurt jou met een collega op pad voor de beoordelingen en/of om te doen wat nodig is om rust in de situatie te brengen.
 • Een crisissituatie is niet locatie gebonden waardoor je deze functie uitvoert binnen de leefomgeving van de cliŽnt, het ziekenhuis, politiebureau of op onze praktijklocaties binnen Zeeland.
 • Als medewerker van de crisisdienst sta je veelal aan het begin van een uitgebreider behandelplan, waardoor het belangrijk is om alle informatie overzichtelijk en inhoudelijk over te brengen aan alle betrokken partijen: van collega's tot familieleden en van huisartsen tot aan de politie.
 • Daarnaast staat de ontwikkeling van de zorg nooit stil. Je werkt mee aan de continue verbetering van ons zorgaanbod van de crisisdienst en helpt ons te leren van ervaringen.

Waar zijn we naar op zoek?
 • Je bent een BIG-geregistreerd HBO Verpleegkundige†of SKJ geregistreerde HBO-MWD of SPH-er.†
 • Je hebt ervaring in het werken met jeugdige†cliŽnten†in crisis en ervaring met ambulant werken.
 • Je houdt je staande in hectiek, bent pro actief en kunt makkelijk schakelen als de situatie daarom vraagt.
 • Naast werkplezier is teamwork belangrijk; je werkt actief en intensief samen en je schakelt op tijd je collega's in.
 • Je zorgt dat je je dossiers en verdere administratie op orde hebt.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, je bent vriendelijk en servicegericht zonder de grenzen van ons aanbod uit het oog te verliezen.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Wat hebben wij jou te bieden?
 • Gevarieerd en zinvol werk in een professionele werkomgeving.
 • Een goede werksfeer in een ervaren team waarbij er ruimte is voor ieders persoonlijke kwaliteiten.
 • Arbeidsvoorwaarden conform de cao-GGZ.

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Irene IJspelder of Renťe Uittenbogaard via telefoonnummer 0113 - 28 77 88 of 088 227 40 00.

Solliciteren?
Spreekt deze functie je aan en voldoe je aan de gestelde criteria, dan zien we graag jouw motivatiebrief en CV tegemoet.

Terug

professional aan het woord

"Toen Basic Trust ook bij de behandeling betrokken raakte, leverde dat veel op. De interventies leken heel simpel maar waren blijkbaar toch nodig om verder te komen."