GZ-psycholoog, orthopedagoog-generalist of psychotherapeut

30 januari 2020
voor een dienstverband van 16-32 uur locatie Haarlem
In ons team Haarlem zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog, orthopedagoog-generalist of psychotherapeut voor 16-32 uur per week. 
 

Wat ga je doen binnen deze functie?

Je behandelt kinderen, jongeren en hun gezinnen als er sprake is van emotionele of gedragsproblematiek in combinatie met (een vermoeden van) hechtingsprobematiek. Wij werken in  een ambulante en dagklinische setting. Je geeft daarbij zowel individuele therapie als gezinstherapie en werkt nauw samen met je collega's.

Je wordt betrokken bij nieuwe ontwikkelingen en kunt zelf bijdragen aan innovaties. Ook zijn er mogelijkheden om een actieve rol te spelen in toekomstige onderzoekslijnen of kennisoverdracht via presentaties, publicaties en opleidingen. In deze functie combineer je behandelen met opleidingsactiviteiten ten behoeve van collega's in opleiding tot GZ-psycholoog
 

Naar wie zijn we op zoek?

  • Je hebt een BIG-registratie tot GZ-psycholoog, orthopedagoog-generalist of psychotherapeut
  • je bent bereid om je de Basic Trustmethode eigen te maken door het volgen van de 3-daagse training en het volgen van een individueel opleidingstraject
  • Je hebt affiniteit met clienten met hechtingsstoornissen
  • Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele en transparante houding waarbij je kunt blijven reflecteren op eigen handelen
  • Je bent een teamspeler, die ook goed zelfstandig kan functioneren
 

Wat wij bieden

Wij bieden een interessante, uitdagende en dynamische functie binnen een professioneel en enthousiast team. Je krijgt een opleiding in de Basic Trustmethode en (opleidings)supervisie. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ; salariëring is afhankelijk van opleiding en ervaring.
 

Hoe je kunt reageren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anouk Spruit, bereikbaar via 06-82 82 24 26 of Renee Uittenbogaard, bereikbaar via 088-227 40 00. Je brief en uitgebreid CV ontvangen we graag via secretariaat@basictrust.com. 

Basic Trust BV verlangt van iedere nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.
Terug

professional aan het woord

"In de 3-daagse training vond ik het heel prettig dat theorie en praktisch oefenen steeds afgewisseld werden, zo had ik - onderbouwd - gelijk iets in handen waar ik de volgende dag met clienten mee aan de slag kon"