locatie Culemborg

Adres:
Westersingel 9
Postcode/Plaats:
4101ZG Culemborg
Telefoonnummer:
06 51 67 46 37
 
Rita Kobussen
GZ-psycholoog/orthopedagoog
mail mij 
(let op: privacy-gevoelige informatie alleen via Zorgmail/Zivver of telefonisch)
 
Werkdagen: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag  


Wachttijd tot intake: twee tot vier weken
Wachttijd tot start behandeling: acht weken
 

Ik richt me in de behandeling specifiek op de hechting en het basisvertrouwen bij (pleeg- en geadopteerde) kinderen en jeugdigen van 0 tot 18 jaar. Hierbij reik ik ouders en verzorgers oefeningen en adviezen aan om de band met hun kind te verbeteren en het basisvertrouwen van hun kind te versterken, waarbij ik gebruik maak van video.

Verder doe ik aan verliesverwerking en traumabehandeling, onder andere met behulp van EMDR en Write Junior. Ook bied ik Sherborne-Samenspel en Theraplay, zodat ouders en kind samen positieve ervaringen kunnen opdoen in het contact met elkaar en het kind alsnog op een bij de leeftijd passende manier kan inhalen wat het eerder tekort is gekomen of nieuwe ervaringen kan opdoen.

De eigen kracht en mogelijkheden van ouders en kind staan centraal.
 
Ik sta geregistreerd in het BIG-register en heb contracten met de regio's Rivierenland, Zuid Holland zuid, Lekstroom en Zuid Oost Utrecht.

Ik beschik over een goedgekeurd kwaliteitsstatuut GGZ dat op verzoek is in te zien.
 
 

 


 
 
Terug

professional aan het woord

"Toen Basic Trust ook bij de behandeling betrokken raakte, leverde dat veel op. De interventies leken heel simpel maar waren blijkbaar toch nodig om verder te komen."