locatie Culemborg

Adres:
Westersingel 9
Postcode/Plaats:
4101ZG Culemborg
Telefoonnummer:
06 51 67 46 37
 
Rita Kobussen
GZ-psycholoog/orthopedagoog
Mail mij veilig via Zivver
 
Werkdagen: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag  


Vanaf november is er een tijdelijke aanmeldingenstop voor nieuwe cliënten.
 

Ik richt me in de behandeling specifiek op de hechting en het basisvertrouwen bij (pleeg- en geadopteerde) kinderen en jeugdigen van 0 tot 18 jaar. Hierbij reik ik ouders en verzorgers oefeningen en adviezen aan om de band met hun kind te verbeteren en het basisvertrouwen van hun kind te versterken, waarbij ik gebruik maak van video.

Verder doe ik aan verliesverwerking en traumabehandeling, onder andere met behulp van EMDR en Write Junior. Ook bied ik Sherborne-Samenspel en Theraplay, zodat ouders en kind samen positieve ervaringen kunnen opdoen in het contact met elkaar en het kind alsnog op een bij de leeftijd passende manier kan inhalen wat het eerder tekort is gekomen of nieuwe ervaringen kan opdoen.

De eigen kracht en mogelijkheden van ouders en kind staan centraal.
 
Ik sta geregistreerd in het BIG-register en heb contracten met de regio's Rivierenland, Zuid Holland zuid, Lekstroom en Zuid Oost Utrecht.

Ik beschik over een goedgekeurd kwaliteitsstatuut GGZ dat op verzoek is in te zien.
 
 

 


 
 
Terug

De ouder aan het woord

"Een persoonlijke, positieve benadering. Er werd echt naar ons geluisterd en naar de situatie van Yin en ons gekeken, de adviezen waren passend en goed toe te passen. We merkten heel snel verbetering"