locatie Amersfoort

Adres:
Bolwerk 21
Postcode/Plaats:
3823AE Amersfoort
Telefoonnummer:
06 40 02 18 68
 
Monique Beurskens
Orthopedagoog-generalist, EMDR-practitioner
mail mij (let op: privé gevoelige informatie alleen via zorgmail/zivver of telefonisch)
Wachttijd tot start behandeling: 8-12 weken  

Werkdagen: maandag, woensdag, vrijdag

Ik richt me in de behandeling specifiek op de hechting en het basisvertrouwen bij kinderen en jeugdigen van 0 tot 18 jaar. Hiervoor zet ik de Basic Trustmethode in, waarin ouders of verzorgers sensitief worden gemaakt op hechtingssignalen bij het kind. Ze leren hoe ze hierop kunnen reageren zodat hun kind kan groeien in zijn of haar basisvertrouwen. Niet alleen bij biologisch eigen kinderen, maar ook voor pleeg- en geadopteerde kinderen is deze methodiek zeer effectief. De basic trust methode is erkend door het NJI.
 
Wanneer een trauma speelt, kan EMDR worden ingezet. Ik heb specifiek expertise op het gebied van vroegkinderlijk, pré-verbaal trauma en op adoptie-gerelateerd trauma. 
Andere methodieken die ik inzet zijn Theraplay en Sherborne, schematherapie, Geweldloos Verzet, Write Junior en Taal Erbij. 
 
Ik sta geregistreerd in het SKJ-register en heb contracten met de regio's Eemland (Amersfoort, Leusden, Soest, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Woudenberg), Foodvalley (Veenendaal, Barneveld, Ede, Nijkerk, Scherpenzeel, Renswoude) en Zuid Oost Utrecht (Zeist, Bunnik, de Bilt, Wijk bij Duurstede en Utrechtse Heuvelrug).
Voor adoptiegezinnen heb ik in 2018 een landelijk contract met de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG).   

 
Terug

professional aan het woord

"In de 3-daagse training vond ik het heel prettig dat theorie en praktisch oefenen steeds afgewisseld werden, zo had ik - onderbouwd - gelijk iets in handen waar ik de volgende dag met clienten mee aan de slag kon"