locatie Amersfoort

Adres:
Bolwerk 21
Postcode/Plaats:
3823AE Amersfoort
Telefoonnummer:
06 40 02 18 68
 
Monique Beurskens
Orthopedagoog-generalist, EMDR-practitioner
Ingeschreven in het BIG-register van orthopedagoog-generalisten onder nummer: 59927042031
mail mij (let op: privé gevoelige informatie alleen via zorgmail/zivver of telefonisch)
Werkdagen: maandag, woensdag, vrijdag

Wachttijd na aanmelding 8-12 weken.

Ik richt me in de behandeling specifiek op de hechting en het basisvertrouwen bij kinderen en jeugdigen van 0 tot 18 jaar. Hiervoor zet ik de Basic Trustmethode in, waarin ouders of verzorgers sensitief worden gemaakt op hechtingssignalen bij het kind. Ze leren hoe ze hierop kunnen reageren zodat hun kind kan groeien in zijn of haar basisvertrouwen. Niet alleen bij biologisch eigen kinderen, maar ook voor pleeg- en geadopteerde kinderen is deze methodiek zeer effectief. De basic trust methode is erkend door het NJI.
 
Wanneer een trauma speelt, kan EMDR worden ingezet. Ik heb specifiek expertise op het gebied van vroegkinderlijk, pré-verbaal trauma en op adoptie-gerelateerd trauma. 
Andere methodieken die ik inzet zijn Theraplay en Sherborne, schematherapie, Geweldloos Verzet, Write Junior en Taal Erbij. 
 
Ik sta geregistreerd in het SKJ-register en heb contracten met de regio's Eemland (Amersfoort, Leusden, Soest, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Woudenberg), Foodvalley (Veenendaal, Barneveld, Ede, Nijkerk, Scherpenzeel, Renswoude), Zuid Oost Utrecht (Zeist, Bunnik, de Bilt, Wijk bij Duurstede en Utrechtse Heuvelrug) en Noord-Veluwe (Zeewolde, Elburg, Ermelo, Harderwijk, Oldebroek, Putten en Nunspeet).

Ik ben aangesloten bij Klachtenportaal Zorg.
Terug

De ouder aan het woord

"Een persoonlijke, positieve benadering. Er werd echt naar ons geluisterd en naar de situatie van Yin en ons gekeken, de adviezen waren goed toe te passen. We merkten heel snel verbetering"